Friday, 21 June 2013

No Title Good Bye

Assalamualaikum
Mungkin Lama tak berupdate post dekat ruang ini . Atas sebab sebab tersendiri yang tiada berupaya mencungkil idea idea yang menarik . Rasa penat keluarkan idea tapi ayat tak serupa dengan bikinnya . Alangkahkan ..

Kembali ke cerita yang asal rupanya telah 6 bulan berlalu akhir 1 sem sudah berkahir dengan jayanya . Alhamdulilah Kepadamu Ya Allah memberi laluan sekali lagi untuk menikmati hari harimu . FINAL exam pun dah tamat dengan jayanya . Rasa mula mula exam teori ramai yang tidak kepuashatian pada skema jawapan yang secara terang terang membuktikan kesalahannya . Mana keadilan mana ketulusan ? Patut dibincangkan . Jadi Kami tiada apa apa kuasa untuk itu kami terima denga mengambil pergulangan sekali lagi . Tapi aku sebaik teori kertas satu je kena ulang . hehe . Selepas itu dah boleh jawab kesemua soalan dan turut menjayakan amali dengan kesungguhan .

Bercakap pasal kepergian pula . Alahai dukacitanya terasa sekejap je berlalu tapi tak berapa nak mersa lagi dengan budak budak sem 3 yang sudah pun menamatkan latihan . Mereka memang sempoi gila-gila . Kesemua Sem 3 saya boleh katalah saya rapat juga . Terutamanya Abang Mukhlis . Siapa yang tak sangka kami fly dari asrama balik panjat pagar haha .. Pengalaman kot bukan senang nak cari kan .

Kesimpulannya Saya terasa sedih tapi mungkin sekejap . Sekian dari Apiit bye


Kami Budak Rangkain Komputer Sesi 1 2013 ..

No comments:

Post a Comment